Hva er bingo?

Det som er morsomt med bingo er at det er et spill alle vet hva er, nesten uansett alder. Det er et spill som folk i alle aldersgrupper spiller, og det blir brukt i en rekke sammenhenger. Hvis du ikke vet hva bingo er, så er det et spill der du har et brett som har et rutenett med ulike antall ruter. Det er et sjansespill, ettersom tilfeldige nummer trekkes. Det mest vanlige i Norge er å spille med tre ark på 5×5 rader i et rutenett. Målet er å få en spesifikk formasjon med vannrette eller loddrette linjer. Noen ganger er det også hele brettet som skal dekkes.

Bingo som del av samfunnet

Bingo har blitt en så stor del av samfunnet vårt at folk spiller bingo i alle anledninger. Enten det er Eurovision, fotballkamper, fester eller andre anledninger. Det som er så spesielt med bingo er at det er sosialt akseptert og at det virkelig har blitt en stor del av samfunnet vårt.bingo

Hvorfor?

Du lurer kanskje på hvorfor bingo har blitt en så stor del av norsk kultur? Dette er nok fordi det er et spill som er lett for alle å lære og det er et spill som har et enkelt og pent design. Når du ser på for eksempel Bingo.com så kan du se klare farger, klare tall og ikke minst at det er oversiktlig. Det er spill som går relativt seint, men samtidig går det fort nok til at det er spennende.

Markedsføring

Det er enkelt å markedsføre bingo fordi det appellerer til nesten alle grupper der ute. Det er derfor noe som er veldig lett å markedsføre og det er en teknikk som brukes igjen og igjen. Man selger ofte mer, jo flere målgrupper man greier å nå ut til.

Et eksempel er hvis du for eksempel skal ut med noen venner. Terskelen er mye lavere hvis man drar på bingo istedenfor quiz. I bingo kreves ingen forhåndskunnskap og det er nettopp det som gjør det så gøy.

Bingo er for alle

Selv om bingo på nettcasino ikke er for alle, så er bingo noe for mennesker i alle aldre. Hvis du tenker tilbake på arrangementer du har vært på og ting du har gjort, har du ikke vært på bingo minst en gang? Der ser du!

Derfor henger bingo og markedsføring så utrolig godt sammen, fordi du ikke en gang merker at du har blitt påvirket og lært deg spillet. Vi anbefaler deg absolutt å tenke over flere sånne fenomen. Det er ting du liker som du ikke skjønner at har blitt markedsført mot din gruppe, som du faktisk liker og har deltatt på.

Er ikke markedsføring utrolig spennende? Det er så gøy å se på slike eksempler, for å se hvor stor del av livet vårt markedsføring er.