Gode design er viktige

Alt i fra iøynefallende websider til websider som er lette å lese og forstå, så spiller design en sentral rolle i hvordan bringe en interessert leser til din nettside. For mange vil det å lokke hvem som helst inn på siden være nok. For andre er det en service som blir tilbydd som må friste nok til at en tilfeldig nysgjerrig surfer blir til en kunde. Uansett hvilket formål som skal tilfredstilles, så blir det stilt krav til designet på siden.

Hvorfor ikke gjøre det alene?

Du kan selvfølgelig designe din egen webside. Ingenting stopper deg fra å gjøre det. Om du ønsker å virke både profesjonell og seriøs så er det likevel noen ting du bør tenke over:

  • Vet du hvem som er din kundedemografi?
  • Hvordan når du best din egen kundedemografi?
  • Kjenner du til hvilke metoder som funker best?
  • Har du innsikt i hvilke metoder dine konkurrenter bruker?
  • Forstår du hvordan overgå din konkurranse?

Om du ikke vet svaret på alle av disse så bør du få profesjonell hjelp for å oppnå dine mål. Det behøver ikke bli dyrt, og du vil merke stor forskjell om du har prøvd å lage din egen webside uten profesjonell hjelp.

Har ikke du også opplevd trege, “ulogiske” sider hvor du blir irritert over å navigere deg rundt? Unngå slike problemer. Hvem av oss har ikke måttet klikke oss rundt på nedfalls-menyer som forsvinner før du når der du skal. Eller linker som er nærmest usynlige, og en navigerings-meny som ikke gir mening?

Vær klok. Unngå slike problemer. Det er vanskelig nok å lansere produkter, skrive anmeldelser, promotere varer og lage videoer uten at du også må tenke på hvilket design som best utfyller dine visjoner og dine ønsker. Det behøver ikke være vanskelig. Du vil takke deg selv for å ha overlatt den biten til de profesjonelle.