5 grunner til hvorfor bra design er verdt det

Nummer 1 – Førsteinntrykket

Førsteinntrykket betyr så umåtelig mye i en verden hvor et klikk kan ta deg vekk fra en webside. Det aller viktigste for et produkt, en tjeneste eller en hvilket som helst webside, er om noen som klikker seg inn på siden gidder å være der. Lenge nok til å lese artiklene, kjøpe produktene eller bli involvert i forumet. Ikke undervurder det første sekundet, for det er akkurat så lenge det tar for en uinteressant nettside å bli forlatt.

Nummer 2 – Detaljer

Detaljer skaper en følelse av profesjonalitet. Det kan virke ubetydelig å bry seg som en linje her eller en ord der, men et helhetlig detalj-rettet design gjør din side mye mer attraktiv.

Nummer 3 – Lett og logisk

Hvis websiden din er logisk, utfyllende og rett og slett lett å bruke, så gjør det at besøkende fortsatt vil bruke siden. Førsteinntrykket bringer inn folk, men de vil dra fort nok hvis siden ikke føles bra å bruke.

Nummer 4 – Story

En ny trend har vist stor suksess i marketing-verden. Alle har en “story”, en fortelling om hva de selger, hvordan de kom dit, hva som er planen videre, hvordan produktene deres har en sammenheng i et større bilde osv. Dette engasjerer en kunde. Det får dem til å føle at folkene bak websiden er genuine og bryr seg om det de står for. At ekte arbeid og ekte kjærlighet er puttet i produktet. I tillegg skaper du et bånd med kunden, noe som gjør at kunden har lyst til å komme tilbake.

Nummer 5 – Pålitelighet

Gjør kunden klar over kundeservice. Vis dem at om det skulle være feil eller mangler, så tar du tak i det. Dette krever selvfølgelig at dette ikke bare er tomme ord. Ingenting skaper tillit som å si at om det skulle være problemer, og så fikser du det. Gjør det tydelig for dine kunder på websiden, og se folk komme tilbake igjen og igjen.